rubrik

- min data laggar, eller nej mitt internet laggar satan! Så det går inte o ladda upp bilder. -.- eller jo vissa går ju, tror jag. (?) de står på en iaf att de var något fel och sen tare tusen år för en annan så skiter i de idag. sorry about that. Hehe, anyway ska snart stänga datan och lägga mig i sängen och typ bara relaxa. somnar endå inte förns vid 12, as usual. träning idag, jao. hade Adam. thank god! men kan inte skriva mer nu så skriver mer imorgon! godnight.

sjuk!

HEJ! har cepe ont i halsen och skit förkyld. fuck, + idag var det styrka på södan. Men jaja. Såg innan idag Never back down. Sjuukt bra film! fast det är mer en killfilm. Ja kollar rätt mycket på sånt, haha. den är absolut sevärd och det är kampsport i den. Kanske inte alla som tycke rom de? HAHA. Plus, kan lika bra säga att The Lazarus Project är oxå sjukt bra. Ja såg den i Söndes eller i Måndes med pappa. Omg, fyfan va bra! och spännande ..
Måste dock varna er att ni ska inte läsa beskriviningen. det avsöjar nästan hela filmen.orkar inte skriva mer nu men skriver mer senare! PUSS

watcha say cover


Grym tjej!
Trodde ärligt talat inte att någon kunde göra en bra cover på den låten och min första tanke var typ "oh no.. vad gör hon?" men så hörde jag henne och då ändrades allt, haha. Älskar denna covern!

OC hela dagen!

21:25 - ligger i soffan och ligger & tittar på The OC. världens bästa serie. Tror jag? Haha. men gossip girl är ju osså bra. Jaja, men iaf, har sett 8 avsnitt hittills. (kollar på säsong 4) där finns 18 st avsnitt så bara hälften kvar! Sen blire film och åter film!!!!!!!!! - JAG ÄLSKAR FILMER & SERIER.
höhö, ska kolla vidare nu. ha en god kväll! PUSS


2012


- HAHAAHAHA, så mobbad jag är och lägger ut en bild på 2012. :( stackars mig behöver verkligen skaffa hjälp!
Nej, men allvar! Ska faktist gå & se den idag! såååååååååå kungligt. någon som sett den? och någon som tror på det? hehe, HEJHEJHEJDÅDÅDÅ

dagens, haha!

haha, rätt gammal bild. menmen. såg endå ut såhär idag så jag pallade inte gå ut och fota det när jag redan hade en bild på det! Rätt smart va? haha, jao jag är smartast. Haha, jaja iaf:

tjocktröja från GT
blåa jeans från Cheap Monday
och vita converse.



hejhej

don't bring me flowers after i'm dead .... haha, sitter & sjunger den hela tiden. och lite schalger såklart! Haha, bara Caroline och Josefine som fattar.  skulle varit med Eric, Viktor & Hjalle idag men dom kom inte ut, så jag stack. HAHAHAHA, förlåt asåå har sjukt tråkigt nu. vi skulle ju se på Paranormal activity. :( FUCK. haha, men får väl göra det någon annan dag. Fast det vill jag inte, tänker se den själv så det så! Eller med pappa, fast han somnar ju bara endå so whatever. nu ska jag nog kolla på en film har inget anna tkul för mig. pallar inte iheller berätta om dagen men skriver mer senare. CIAO

Erik Hassle

- Sjukt härlig låt!

Erik hassle - don't bring me flowers after i'm dead

kan man sakna sitt hår?


- JAG SAKNAR MITT BLONDA HÅR! fast vill endå ha brunt .. hhehehehe, va tycker ni?

big fat liar.

TJA.

kom typ nyss hem från träningen, helt ok pass förutom att vi ändrade på de. haha, hemligt! vi hade inte Görg.
sjukt skönt! så vi hade Adam istället. skolan idag var oxå helt ok, typ inget specellt hände. Tror jag ska sätta på en film snart för ja' är sjukt trött! Somnade kl. 2 inatt .. så ni kanske fattar. och får hoppas att jag somnar. haha, men iaf så har jag inget annat & berätta livet flyter på.. lever som det kommer liksom. PUSS, kanske skriver mer senare men inte säkert.


träning nästa!

hejjjjjjjjjluuelele, skriver mer om dagen efter träningen. Nu ska jag dra & träna! PUSSS


123.

Angående det under, så måste jag faktist säga att jag har blivit mycket mindre blyg än jag var innan! För typ 3 månader sen.. endå stolt. men fortfarande så vågar ju jag inte gå fram till någon! men innan våga jag jo inte snacka av huvudtaget. eller jo, lite men sa nt så mycket och var rätt tyst! haha, nog om min blyga sida. Idag eller ikväll var jag ju i hbg och simma sumsim. fick vänta 4 timmar .. 4 TIMMAR! japp, ni hörde rätt! så var inte hemma förns halv 10 idag. simmade inte så jätte bra.. men det kändes riktigt bra förutom den sista längden var riktigt trött i armarna och i benen. och just u know it så kommer jag skriva ett inlägg lite senare eller imorgon om dagen dåva, ja asså jag & tove & hanna gjorde lite saker. Altså skriver vad som hände under dom 4 timmarna som vi väntade. nu kallar sängen, godnatt! (har studiedag imorgon)

jag sumpade det.

- Altså nu äre såhär att jag är jävligt blyg och det hatar jag extremt mycket! Jag har typ tagit kontakt med flera personer som simmar på msn & sms. men såklart så vågar jag ju typ aldrig säga hej osv. eller jo, det gör jag ju. jag e inte den typen som går fram och snackar med folk, utan dom får gå fram till mig och börja snacka. sen börjar jag bara rulla på! det är så grunden går till i min situation. men det kommer ju aldrig hända .. Som nu, en tjej som heter Jeanette som simmar i Helsingborg, aaa jag & hon har liksom fått kontakt och vi skriver till varann sjukt mkt på msn och smsar hela tiden. Jao, hon är den enda jag messar med typ, för ingen har pengar. -.-
Ja, men iaf så har jag bara sett/träffat henne på två tävlingar än så länge o det kan ju bero på att trelleborg&helsingborg ligger rättså långt ifrån varandra så df är det aldrig samma tävlingar vi är med på. och den första gången sa jag ba hej, och vi snacka inte. och idag så sa JAG hej först, hehehehe. och sen så märker ju hon att jag är blyg, så hon går ju inte fram till mig och börjar snacka. Just fuck it. AH, asså som jag sa innan jag e inte den typen som går fram o snackar med folk. men det vet ju inte hon .. när tex. hon väl kommit fram o sagt något snackar ju jag? men jaja.. I blew it. somfan.

sumsim i hbg

hejhej

Ska till Helsingborg om ungefär 1 timme, ska BARA simma en grej och det är den sista grenen! haha lönt. nej, det är det verkligen inte! de är ju somsagt Sum-Sim. (region) Nog om det, idag vakna jag vid halv 11. (redan? :O, klockan e ju redan halv 12 ...) menmen har typ bara suttit och fixat med designen & har funderat på om jag ska ha svart header (a, ni vet ju dom länkarna som är en header) eller i rosa som jag nu har. Vad tycker ni? Nu kallar mamma att det är frukost! Hejdå, uppdaterar senare.

FÅTT RÄTT PÅ DET!

Hejhej! just nu lyssnar jag bara på youtubeklipp, Rabih & Robin Bengtsson. Dom bästa idol-deltagarna. och som ni sett har jag ju skrivit att jag inte får rätt på rubrikerna och designen för då blir det bara så här. Och jag har nu märkt att det är något fel på min data! För jag sitter vid mammas data nu, och jag testa nyss här och försökte ändra stilen på texten osv. och nu när jag trycker 'förhandsgranska' så blir det så som jags ändrat det! så jag spara det. För jag har länge tänkt på att jag kan prova och ändra designen på mammas data men jag har aldrig gjort det. men så gjorde ajg det nu idag. för jag orka inte starta min egen data för den är extremt trög. Jaja, men nu är jag gla' när jag fått rätt på det! och vet att det är fel på min data. Haha, vill ha en ny! Typ en macbook helst. men dom är ju rätt så dyra .. men jag har pengar till det, och jag vet endå inte vad jag ska ha mina pengar till! Har ju endå allting jag vill ha. En Ipod, mobil, egen data, egen tv, systemkamera & vanlig digital. Så vad ska jag ha det till? Hah, fast jag kan ju samla till en usa-resa det kommer ju aldrig att gå men man kan ju alltid testa. Ellehur? ;) Nej, nu ska jag fortsätta att lyssna på rabih&robin och senare titta på sum-sim! PUSSHEJ, SKRIVER MER SENARE.

rabih jaber.


- Altså, varför åkte Rabih ut? om den här tävlingen hade varit i USA hade han varit nummer 1 han o Erik varit i final då...men tyvärr verkar Sverige inte veta nåt om R&B. Synd!

tycker till om Idol 09.

21:20 sitter med datan i knäet och hör idol i öronen. Ja, altså mamma sitter & kollar på de så jag hör lite dårå. Tycker endå att Eddie kommit tillbaks i den rätta vägen, aight? och mariette och reza ska ut today! Mariette är sjukt duktigt men hon passar INTE in idol och dessutom så har hon redan släppt/gjort ett album. och det var början på detta året eller förra året. (2008) Så jag tror hon kommer bli känd vilket fall som helst för hon är annorlunda. och man har trott att hon har varit favorit för många och att hon skulle vinna. sen så bara Jihde säger att hon hänger löst, seriöst jag blev riktigt chockad. :O menmen. Va tycker ni? skriv gärna i en kommentar, löve them! PUSS

blålilablomma.


altså ärligt, kan ngn hjälpa mig?

-Typ kolla rubriken. Innan kunde jag ändra färger på rubrikerna, men nu kan jag inte? för nu blire bara fel. och egentligen så bryr jag mig inte om headern. för den ja har nu är liksom lätt och fin och så.. orkar inte med någon stor och fullt med egobilder typ? isf, måste mitt photoshop funka och då kan jag ju förhoppningsvis göra en bra header! men sen så kan jag ju inte lägga in den. haah, fuck. men iaf, så om någon kan och vill hjälpa mig så säg till? TAAAAAAAAAACK.


färgen går ut fort.


Jag hatar att när jag färgat håret, sen efter typ 3 dagar är färgen borta. Altså det suger? som på bilden, de var precis efter jag färgat det. om ni kollar på bilderna här nedan så ser ni ju? haha, tyck synd om moi bitches.
Nä skoja, men vill faktist ha möööörkbrunt hår. Passar jag i de? hehe

kan typ inget?

TJÄ. sitter i soffan och försöker plugga in No:n, men det går inte .. asså det är helt sjukt! kan typ ingenting, och fattar egentligen inte iheller hur jag ska kunna plugga på de? aja, får väl försöka lite till. tror nt jag ska till landträningen idag, får plugga istället. Skriver mer senare.

LUST ATT HJÄLPA MIG?


endå fet bild. iiiiiiiiiiiinte, bara tog en!
tja .. någon som har lust & kan hjälpa mig med designen på min blogg? Jag kan lixom bara ändra designen på devote. haha! Menmen. hojta till om ni kan hjälpa mig? Tack isf.

missat world cup på tv

är sjukt irriterad! Missat World Cup på tv hela veckan! och nu precis, kom jag på att det började kl. 19.00 ... FUCK! i måndes, visste ja inte om de. (hahhahah) igår, kom jag på när klockan var halv 9 att det var på tv .. så såg i 20 min. och idag, hade jag bestämmt mig för att titta på det o komma ihåg. men va händer? Jo, kommer på när den är halv 9. att de redan har varit. och nu har ja liksom missat aallttttttiiiiing? för de var slut idag. hahaha .. jag är otrolig.

missat world cup på tv

är sjukt irriterad! Missat World Cup på tv hela veckan! och nu precis, kom jag på att det började kl. 19.00 ... FUCK! i måndes, visste ja inte om de. (hahhahah) igår, kom jag på när klockan var halv 9 att det var på tv .. så såg i 20 min. och idag, hade jag bestämmt mig för att titta på det o komma ihåg. men va händer? Jo, kommer på när den är halv 9. att de redan har varit. och nu har ja liksom missat aallttttttiiiiing? för de var slut idag. hahaha .. jag är otrolig.

20:10

sitter och pluggar SO till provet imorgon. och det är historia. -.- jaja, men det går bra så länge ja har coka i glaset. hehe, som ni fattar dricker coca nu. lyckads övertala mamma att få dricka det idag. GO MATILDA!
men får fortsätta nu .. hörs senare, puss!

outfiten från i lördes


såg ut såhär i lördes, jag vet att det är sent! haha. men igår ar jag hos pappa & där är ju inget internet än.

Strumpbyxor, mammas gammla
rosa/rött linne från gina. (hade ett grönt på mig)
Jeanstunnika från Gina.
smalt skärp från Åhléns

silly boy

Eva simons - silly boy


nya tag!

HEJSAN. Seriöst, jag ska verkligen börja på nya tag o blogga flera inlägg om dagen. Har insett att min blogg är gryyyyyyyyyyymt tråkigt just nu. och den suger? Haha, att jag tycker de själv. men jaja, ska bli ändring på det nu! Från och med imorgon är det bra inlägg, och många. WIIIE?

only 4 stycken idag!

insim:

8x100 medley, valfritt
8x75 dolme. ben, arm, ben. 2 i varje
8x50  fj, ry uk. (simmar fj hela första 25:an halva löst, sen resten max. sen växlar man till rygg, kör max ti halva, sen löst.
8x25 uk speciall start. 40

Serie:

20x50 ben start. 1.00 (4 st sen vila 30, 3 vila 30, 2 vila 30, 1 vila 1 min. 2 varv)
16x75 (25 max fjäril 50 löst ry, 50 max fj & 25 löst ry, 75 max fj, 75 löst ry. 4 varv).
400m arm, 3 takt, 5 takt

200 avbad.

idag var vi ba 4 st. sjukt nice! passet var rätt så roligt, men rätt jobbigt .. höhö.

RSS 2.0