OS-GULD I CURLING!!!!!!!!!!


OS-GULD AV SVERIGE!

Såg nyss klart CCurling finalen mot Kanada .. först Låg dom under med 2-0, sen 4-2 till sverige, sen 4-4 sen, 4-6 till Kanada, och så sista ronden 6-6 med en kanon bra sten av Norberg! Därefter dom ligger dom Lika och Sverige har nästsista stenen ... och Kanada misslyckas och .. SVERIGE vinner!
Helt sjukt! 2: dre gången dom tar OS-guld med samm trupp oxå! wiiieeeee, men en nackdel idag på OS var Anja, lite otur. Men Anna-Maria ngt seppelä eller nåt sånt blev fyra med 32 hundradelar! Sjukt segt .. Stör mig!
Men nu ska jag sova, klockan är ju snart 4. 03:43. Ska kanske kolla på One Tree Hill om jag orkar, Godnatt!

BILDER FRÅN IDAG












Pallar inte lägga upp fler.. för att resten av bilderna behåller vi helst för oss själva med tanke på hur dom ser ut, hahaha.


parodi på keshas tik tok


hahah...

USA


photo: Cassandra


- älskar denna bilden, hon e en grym fotograf! (sorry för jag kopiera o la upp..)
jao, vill bara till usa nu!! inte helt säkert men ska kanske dit om 1/2 år! men då ska jag ju bara dit.. och när jag e 21 bor jag där haha eller jag vill, harplanerat de. höhö, vad týcker du om USA? vilket land vill du bo i?

I usted to be happy when you came online, now i don't care

...............

gårdagens outfit


dålig bild.. och jag rotera den men de accepterar tydligen inte blogg.se :S

Klänning från Gina Tricot
halsband från H&M
Strumpbyxor från Zara

LOV!!!

hallåja. S-P-O-R-T-L-O-V NURRÅ!!!!!!! ohyes me like.
hade vuxenkalas igår, var väl trevligt haha .. och dom på skidåkning oj oj oj altså helt sjukt! 6 medaljer. (?) tror
vi får 10 faktist Anja, Ishockey, Curling och mer längdsikodor och sån ... haha jag tänkte precis de och skulle skriva de men så glömmer jag de.. oh nu kom jag på de bara för de hahaha: skidskytte! ska äta frulle nu och sedan ha One Tree Hill Maraton.. haha


 
bild från igår, och på det nya håret & tunnikan eller va de är är ny från gina.

rödbrunett (!)


tjaaaaaaaaaaa. färga håret igår, är lite rödare irl. och bilden är sjukt dålig, webbbild..

we are the world.


Miley Cyrus, Michael Jackson, Keri Hilson, Justin Bieber, Toni Braxton, Usher, Pink, Jamie Foxx, Celine Dion, Jennifer Hudson, Janet Jackson, Lil Wayne, Fergie, Akon, Kanye West, Snoop Dogg & Nicole Schwerzinger är bara några av alla världskända artister som ställt upp på att spela in en ny version av Michael Jackson och Lionel Richies låt “We are the world” för katastrofen i Haiti. (lånad text av Karna)

OMG, helt sjukt så fint gjort..


so fucking tired

yo, somna typ kl 5... höhö kommer nog inte att kunna somna ikväll? Anyway, have tråkigt och snart ska jag till Lilla Åhléns och köpa oth säsong 3&4. aha aha me like!

dagens pass

tjaaaaaaa! kom hem ifrån träningen för 1 timme sedan.. typ. Helt ok pass faktist, serien var:
4x100 F-2
8x50 F-3
8x25 F-4
x3
(första varvet var medley, andra frisim och sista special)
Och imorse va det fett kul och då vart serien:
20x25 valfritt 1-4 startt. 30
10x50 special 1-5, 1-5 starttid. 1.00
5x100 rygg, frisim per 50:a fart 2+ & starttid 1.55
lekte oxå död med tim & tove på baden, hahahah lärde mig o lägga mig på rygg på botten o se helt död ut. sjutk kul!



ph: mina converse, fotade av min Aino.

seriesim in trbg




EN OSMINKAD MATILDA


tjaaaaaa. såhär ser jag ut just nu. snygg tröja vaaaa? ;) höhö, tävlingen gick skit så inga kommentarer orkar inte berätta. sorry dudes! ska sätt a på en film nu eller se klart "The day after tomorrow" rätt bra faktist! GODNATT.

if u don't love me, why do u raise my hopes


adore you - lil rain

rätt gammal låt men har inte lyssnat på den på aslänge .. kom knappt ihåg den och den är riktigt bra!

tretton.


IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG! grattis till mig! :D

kan det sluta snöa?


(bild, från December eller ngt ..)
Altså shit, kan de nån gång sluta snöa?!???!!? hatar snö..

holy shit!

Hejhej. omfg, gick in på bloggen precis och så att det stod 10 kommentarer? hahah omg helt sjukt.. hurfan har så många kommit in på min blogg på bara en dag? Jaja, but thanks. skolan idag var rätt chill fats på so:n så ble vvi indelade i grupper och min  grupp suger bokstakvligt talat! årh hate it. Men .. life is life. så man får ju ta lite skit i livet. haha. efter skolan stalka Hjalmar mig, hem. så vi har typ ba sett tv o lekt med varnadras mobiler. just nu sitter jag vid datan och kan fortfarande inte fatta att jag fick 10 kommentarer.. och på blogg.se? SHIT. men nu ska jag göra nånting annat som jag inte vet än, hah! Så later!

thanks caroline

yeye

- lilla caroline har fixat min blogg nu, taaaaaaaaack. :D<3 blev sjutk bra.
idag träna ja först kvart i 6... sen skola rätt ok och sen hoppa jag träning ikväll för jag pallar inte ha vår "vikare" tränare .. Jaja, ska nog plugga nu sen se film sen sova.. kommer somna 8! men hejhej

gästblogg

hejsan alla gullungar caroline här.
har precis gjort matildas
header klar. så passde påä att säga hej till er
ni får jätte gärna kolla in min blogg som ni hittar
här.

puss på er


bilderna blir i litet format ..

Måste bara säga att alla bilder jag laddar upp, oavsett vilken storlek om det är 400 eller 600. det kvittar. för hela bilden kommer inte ens med på bloggen! :s vet inte varför men det stör mig somfan för jag föredrar stora bilder. men jaja får se om det fixas ..

Dagens outfit


chris brown


chris brown - Crawl


chris brown - gimme that


chris brown - I Wanna be


chris brown forever



åååh han är så grym! laddar upp fler låtar imorgon, godnatt!

ny inställning.




- testade en ny inställning, såna bilder ha rju emmylinnea fast hennes är grymt mycket finare! haha men värt ett försök iallafall .. snackar me Tove på msn, väntar o stänga datan tills hon loggar ut. så ska jag se på ½ men eller kvarteret skatan oh looove! Men godnatt, hejhej!

smile.


happy face! tog bilden precis hihi, använde en ny inställning. Ska nog snart krypa under täcket och se på two and a half men. Godnattiiis!

heeeeeeeelg!

Helg nurå. nice! skolan var helt ok gikc rätt fort, och soomna nästan på so:n haha. Fick även tillbaka våra noprov och fan vad jag är besviken! ohhh. säger INTE vad jag fick så då kanske ni fattar .. hehe. lyssnar just nu på musik lite olika har på shuffle så det blandas. just nu är det lindsay lohan - over. nog inte så känd låt men den är faktist bra. kanske ska lägga upp min Spotifylista! gör det senare då .. ser knept ut om jag har en bild här under. imorgon hart jag ingenting och göra. vet inte om det är träning eller ej. 1 vecka kvar tills jag fyller år!!!! ohyes.
(12 Februari) och tävling i Furulund på lördan & söndan. har inte så mycket mer o säga så slutar skriva nhu! skriver nog mer senare. pusss


party in the u.s.a



rätt härlig låt, hehe!

träning nu

hej, hinner bara skriva snabbt nu. va studiedg idag hhände inte å mycket men ändå nice. va ohos mormor lite. såg på oth, loveee. men nu ska jag träna, hemma vid halv 10. Puss!

B-O-R-E-D


nämen fan va snygg bild!

chaaa, läget o så? bra här. Skolan idag var rätt chill. De var "stoppdag" . så första lektionen fick jag, stina, anton, julia & isak göra matte -.- för vi blev inte godkända på matteprovet. lol. sen hade vi rast och sen såg vi film i infosalen, Pojken i randig pyjamas. såg den i lördes så kändes lite konstigt. men sen vare lunch sen på rolfs lektion i 1,5 timme så prata vi om Hitler och andra världskriget + filmen då. sen sluta vi halv 2. niiiiiice
sen så har ja tpy bara sett på tv & one tree hill och ½ men. (y) nu ska jag äta, men måste bara säga att jag har STUDIEDAG imorgon!!!!!!! ohyea.

later!


RSS 2.0